25 Kasım 2014 Salı

Adana'da bir kişinin traktör almak için bankadan çektiği 70 bin lira parasını çaldılar

Adana'da bir kişinin traktör almak için bankadan çektiği 70 bin lira parasını çaldılar 

Adana'da bir kişinin traktör almak için bankadan çektiği 70 bin lira parası, tuzak kuran kişiler tarafından çalındı. Adana'da bir kişinin traktör almak için bankadan çektiği 70 bin lira parası, otomobilinin lastiğini keserek tuzak kuran kişiler tarafından çalındı. Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesi, Mahfesığmaz Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, Kadir Önal kredi çekmek için yeğeniyle birlikte sabah saatlerinde bir bankaya geldi. Banka önünde kredi çekenlerin parasını çalmak için bekleyen şahıslar Önal'ı takibe başladı. Önal ve yeğeninin kredi çektiğini fark eden şahıslar, onlar çıkmadan bir süre önce dışarıdaki otomobillerinin lastiğini bıçakla patlattı. Kadir Önal 70 bin lira krediyi çekip yeğenine verdi.

Yeğeni de otomobile binip parayı torpido gözüne koydu. Bu sırada Önal otomobilin lastiğinin patlak olduğunu fark etti. Bunun üzerine otomobili kenara çekip lastiği kontrol etti. Bu arada şahıslar da Önal'ı takip etti. Önal ve yeğeni lastiği değiştirmek için çalışmaya başladığı sırada şahıslardan biri gelip torpido gözündeki 70 bin lira parayı alıp kayıplara karıştı.

Önal ve yeğeni ise lastiği değiştirip otomobile binip gitmek üzereyken torpido gözündeki paranın olmadığını fark etti. Kadir Önal hemen polisi arayarak bankadan çektiği paranın çalındığını bildirdi. Olay yerine gelen polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Kadir Önal ise krediyi traktör almak için çektiğini, çiftçilik yaptığını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder