4 Aralık 2014 Perşembe

Adana`da Otomobili ile DSİ Sulama Kanalına Düşen Feride Şensoy Hayat Mücadelesini kaybetti

Adana`da Otomobili ile DSİ Sulama Kanalına Düşen Feride Şensoy Hayat Mücadelesini kaybetti

DSİ'ye ait sulama kanalına düşen ve vatandaşlar tarafından kurtarılan öğretmen, hayat mücadelesini kaybetti.
Adana'da dün okula giderken kullandığı otomobil DSİ'ye ait sulama kanalına düşen ve vatandaşlar tarafından kurtarılan öğretmen, hayat mücadelesini kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, Yüreğir ilçesi Sirkenli Mahallesi'nde dün meydana geldi.

Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü mezunu olan Feride Şensoy (25), bu yıl atanamadığı için ücretli öğretmenlik yapmaya başladı. Sirkenli Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan Şensoy, Karataş ilçesinde ücretli öğretmenlik yaptığı için her gün otomobiliyle gidiş geliş yapmaya başladı.

Dün sabah da okula gitmek için 01 FR 977 plakalı otomobiliyle yola çıkan Şensoy, Sirkenli Mahallesi yolundan Karataş Bulvarı'na çıkmak istediği sırada otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. DSİ'ye ait sulama kanalına düşen otomobil ters döndü. Şensoy su içinde kalan otomobilinden dışarı çıkamadı.
Bu sırada kazayı gören vatandaşlar olay yerine ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Şensoy'u otomobilden bir türlü çıkartamazken, yaklaşık 20 dakikalık uğraşın ardından vatandaşlar tarafından çıkartılan genç öğretmene sağlık ekipleri müdahale etti.

Sudan çıkartıldığında kalp atışı duran Şensoy’a sağlık ekipleri kalp masajı yaptı. Yapılan müdahale sonucu kalbi yeniden çalıştırılan Şensoy, ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Burada yoğun bakımda tedavi altına alınan Şensoy, gece yarısı hayatını kaybetti.

Hastane morguna kaldırılan Feride Şensoy’un cenazesi, bugün yakınları tarafından alınarak Sirkenli Mahallesi'nde toprağa verilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder